Lancering Klasboek - juni 2022

🚀  Verbeteringen

Vandaag lanceren we Klasboek. Met jouw persoonlijke Klasboek kun je alle leuke momenten van het schooljaar op papier vereeuwigen in een prachtig fotoboek.  De functionaliteit is vanaf vandaag beschikbaar via het webportaal van Klasbord Ouderapp en de app. Binnenkort informeren we al onze gebruikers en ouders uitgebreid over de beschikbaarheid.

Meer informatie over Klasboek vind je hier:

https://heutink-ict.nl/oplossingen/communiceren/klasbord-ouderapp/klasboek