Profielfoto en mededelingen dia - juni 2022

Opgeloste problemen

• Na verloop van tijd kon het gebeuren dat je profielfoto niet meer getoond werd in het menu van de mobiele app. Dit is opgelost.
  • Als je je profielfoto wijzigt via het webportaal, wordt deze nu ook getoond in het menu van de mobiele app.
  • Als je je naam wijzigt in de mobiele app, wordt nu je naam in het menu ook geüpdatet.

🚀  Verbeteringen

• Het aanmaken van een bericht voor een groot aantal ontvangers gaat sneller.
  • Er zijn verbeteringen aangebracht aan het aanmaken van een mededelingendia in Infoscherm.
  • De minimaal vereiste versie van iOS en Android is gewijzigd. Voor Android gaan we een minimale versie vereisen van 7.0 en voor iOS van 12.0