Klasbord Ouderapp Plus voor ouders

Als ouder kan je foto’s downloaden en op je apparaat opslaan vanuit de Klasbord Ouderapp. De school moet deze mogelijkheid wel hebben aangezet. Als ouder heb je een plus-account nodig om de foto’s te mogen downloaden wanneer de school gebruik maakt van de basisversie van Klasbord Ouderapp.

1. Open een foto of video in de app.
2. Klik op het download symbool.

Je krijgt de volgende melding:

3. Klik op Meer informatie.
4. Klik op Activeren.
5. Klik op Abonneer.

Je wordt nu doorgestuurd naar de store van je apparaat waarin je de betaling kan uitvoeren.

Met Klasbord Ouderapp Plus kun je als ouder/verzorger foto’s en video’s opslaan voor eigen gebruik. Voor €4,99 kun je een heel jaar lang foto’s en video opslaan naar je eigen telefoon of tablet.
Let op: Met een plus-account kan je alle foto’s en video’s downloaden behalve de foto’s en video’s waarbij dit door de school of leerkracht is uitgeschakeld.