Aanmelden als bètatester Android

De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het vernieuwen van Klasbord Ouderapp. De app ziet er hetzelfde uit en de functionaliteit is niet veranderd, maar de techniek achter Klasbord Ouderapp is helemaal vernieuwd. Dit hebben we gedaan om klaar te zijn voor de toekomst en om de app sneller en stabieler te maken.

Intern hebben we de app al flink getest en we zijn klaar voor de volgende fase; feedback van jullie, de gebruikers!

• Zoek Klasbord Ouderapp in de Play Store.
  • Klik niet op openen, maar klik op het woord Klasbord Ouderapp.

Klik hier op Klasbord Ouderapp

Open je deze pagina op een telefoon waar je Klasbord Ouderapp op wilt gebruiken dan kan je ook deze link gebruiken.

• Je ziet informatie over de app. Klik bij Deelnemen aan het bètaprogramma op Deelnemen.

Klik op Deelnemen
  • Er verschijnt een pop-up. Kies hier ook voor Deelnemen.

Klik op Deelnemen
  • Het kan vrij lang duren voor dat de deelname afgerond is. Je zal het volgende zien:

Dit scherm kan enkele minuten in beeld staan
  • Wanneer je deelname gelukt is zie je het volgende scherm:

Dit scherm zie je wanneer je deelname gelukt is.
  • Je zal zien dat je nu de app kan updaten. Pas nadat je de app hebt geüpdate maak je echt gebruik van de bèta-versie.

Afmelden?

Mocht je deelnemen aan het bètaprogamma, maar weer terug willen naar de 'normale' versie van de app dan kan dat. We vragen je wel om ook het feedbackformulier in te vullen om aan te geven waarom je terug wil naar de 'normale' versie. Klik hier om weer af te melden.

Help mee en geef ons jouw feedback!

Graag horen wij jouw ervaring met de nieuwe app. Werkt deze zoals je verwacht? Zijn de snelheid en de stabiliteit verbeterd? Start de app sneller op?

Via dit externe formulier kan je je bevindingen delen.