Afmelden als bètatester Android

De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het vernieuwen van Klasbord Ouderapp. De app ziet er hetzelfde uit en de functionaliteit is niet veranderd, maar de techniek achter Klasbord Ouderapp is helemaal vernieuwd. Dit hebben we gedaan om klaar te zijn voor de toekomst en om de app sneller en stabieler te maken.

Mocht je deelnemen aan het bètaprogamma, maar weer terug willen naar de 'normale' versie van de app dan kan dat. We vragen je wel om ook het feedbackformulier in te vullen om aan te geven waarom je terug wil naar de 'normale' versie.

• Zoek Klasbord Ouderapp in de Play Store.
  • Klik niet op openen, maar klik op het woord Klasbord Ouderapp.

Klik hier op Klasbord Ouderapp

Open je deze pagina op een telefoon waar je Klasbord Ouderapp op gebruikt dan kan je ook deze link gebruiken.

• Je ziet informatie over de app. Klik bij Je bent een bètatester op Verlaten.

Klik op Verlaten
  • Er verschijnt een pop-up. Kies hier ook voor Verlaten.

Kies Verlaten
  • Het kan vrij lang duren voor dat de afmelding afgerond is. Je zal het volgende zien:

• Wanneer je afmelding gelukt is zie je het volgende scherm:

• Je bent nu uitgeschreven van het bètaprogramma, maar de bètaversie van Klasbord Ouderapp is nog steeds geïnstalleerd. Daarom is het belangrijk om de app te verwijderen en opnieuw te installeren.
  • Kies hier voor verwijderen.

Kies verwijderen
  • Kies in de pop-up opnieuw voor verwijderen.

Kies verwijderen
  • Wanneer Klasbord geheel verwijderd is kan je met de Installeren knop de app opnieuw installeren.

Kies Installeren.
  • Na de herinstallatie zal je opnieuw moeten aanmelden bij de app. Ben je de organisatiecode vergeten? Deze kan je hier opvragen. Weet je de organisatiecode nog wel, maar ben je jouw wachtwoord vergeten, klik dan hier.

Help mee en geef ons jouw feedback!

Graag horen wij jouw ervaring met de nieuwe app. Werkt deze zoals je verwacht? Zijn de snelheid en de stabiliteit verbeterd? Start de app sneller op?

Via dit externe formulier kan je je bevindingen delen.