Eerste keer inloggen

Stappenplan eerste keer inloggen Klasbord Ouderapp:

Leuk dat je gaat beginnen met Klasbord Ouderapp. In deze handleiding leggen we je uit hoe je de eerste keer kunt inloggen. Voordat je kunt met inloggen moet je eerst je account moeten activeren. Hiervoor heb je van ons een mailtje ontvangen. Heb je geen mail ontvangen, neem dan contact op met de ICT’er van je school.
Gebruik onze app
We raden je aan om onderstaande stappen te volgen op je mobiele telefoon zodat je direct gebruik kunt maken van de Klasbord Ouderapp. Als je dit niet wilt kun je Klasbord ook gebruiken op een PC of Chromebook. Je kunt dan stap 1 overslaan.
Stap 1: Download de Klasbord app uit de App Store of Google Play
Stap 2: Open het mailtje die van vanuit ons “Klasbord Ouderapp” hebt ontvangen.
Voorbeeld mail:

Stap 4: In het nieuwe scherm “Mijn wachtwoord wijzigen” vul je een zelfgekozen wachtwoord in. Vervolgens klik je op “Verzenden”

Stap 5: Je bent nu ingelogd en kunt direct aan de slag met het opstellen je eerste tijdlijn bericht.
Meer informatie
Wil je meer informatie, bekijk dan eens onze online helpinformatie via: