Verbeterde conceptberichten en gesprekkenplanner - november 2022

Opgeloste problemen

• Het kon voorkomen dat concepten dubbel werden weergegeven op de tijdlijn. Dit is verholpen.*
  • Het was mogelijk om bij de gesprekkenplanner een eindtijd in te stellen die vóór de begintijd lag. Dit leverde meerdere problemen op. Het is vanaf nu niet meer mogelijk om de eindtijd in te stellen voor de begintijd.
  • De YouTube dia (Infoscherm) toonde soms een grijze balk over de video heen. Dit is verholpen.
  • Als je de iOS app opent via een push notificatie was er geen terug knopje beschikbaar in de app. Dit hebben wij aangepast, zodat je altijd terug kan naar een vorig scherm. Bijvoorbeeld als je een push-notificatie opent van een tijdlijnbericht. Je zal dan het detail-scherm zien van het bericht. Hier is een terugknop aan toegevoegd zodat je vanuit het bericht weer makkelijk op de tijdlijn komt. Deze functionaliteit was al eerder beschikbaar voor Android.

🚀  Verbeteringen

• In sommige gevallen was het niet mogelijk om video’s van de tijdlijn te downloaden via de Android app. Dit hebben wij aangepast zodat het weer mogelijk is om video’s te downloaden.**
  • Er zijn updates gedaan en verbeteringen gemaakt aan het systeem achter Klasbord Ouderapp. Dit ter verbetering van onze security.
  • Meerdere tabellen in onze database implementeren nu een soft-delete (bijvoorbeeld de gebruiker tot groep relatie). Hierdoor is het makkelijker om dit te herstellen.
  • Wij hebben een aanpassing gemaakt aan de Mijn profiel pagina. Gebruikers aangemaakt via MOO krijgen nu een waarschuwing te zien, dat het kan zijn dat hun profiel word aangepast tijdens een MOO synchronisatie.
* Deze functie is alleen beschikbaar voor klanten met een Plus of Plus proef editie
** Ouders kunnen alleen met een persoonlijk plus-account foto's en video's downloaden