Nieuws feed (RSS) dia

RSS staat voor Really Simple Syndication. Er zijn veel verschillende RSS-feeds te vinden op het internet. Deze kan je op het infoscherm weergeven om zo bijvoorbeeld het laatst nieuws te tonen op het scherm.

RSS-feed instellen.
Log in bij Klasbord Ouderapp en klik op Infoscherm.
Selecteer het kanaal waaraan je de RSS-feed wil toevoegen.
Klik op Nieuwe Dia.
Selecteer in het overzicht met dia-soorten Nieuws feed (RSS).

Geef de dia een titel.
Vul de url in van de RSS.
Je ziet rechts een preview hoe het er uit gaat zien.
Wijzig eventueel de andere instellingen tot je tevreden bent en sla dit op.

Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.