Instellen dat collega's jouw groep mogen volgen

Wanneer de beheerder heeft ingeschakeld dat groepen gevolgd mogen worden kan je als leerkracht van een groep zelf instellen of collega's jouw groep mogen volgen.


  • Open het menu in de app.
  • Klik op groepen.
  • Klik op de groep waarvan je de instelling wilt aanpassen.
  • Klik rechtsboven op het potlood
  • Vink Medewerkers mogen deze groep volgen aan.

Staat de optie er niet. Dan moet de beheerder dit eerst beschikbaar maken.

Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.