Verbeterde EDEXML import en tijdlijn- mei 2023

✅ Opgeloste problemen

• Bij sommige iOS gebruikers werd de tijdlijn niet altijd goed weergegeven. De tijdlijn kon dan wild heen en weer scrollen waardoor berichten niet te lezen waren. Dit is opgelost.
  • Na het openen van een notificatie op iOS, kon het gebeuren dat je niet verder kwam dan het laadscherm met het KB logo. Ook dit is opgelost.
  • Er is ook een oplossing voor problemen met het aanpassen van (tijdlijn)berichten met een lange content op iOS.
  • Als je eerst een aantal foto’s uploadde bij een tijdlijnbericht, gevolgd door een video, dan kon het voorkomen dat het uploaden van de video fout ging.
  • De MOO Widgets in Startportaal in de MOO Suite werden soms niet goed weergegeven. We hebben twee bug fixes doorgevoerd die het constant knipperen van de widget moeten voorkomen.
  • We hebben een verbetering doorgevoerd aan de EDEXML import. Dit zou er voor moeten zorgen dat er geen groepen dubbel worden aangemaakt.
  • Het was niet mogelijk om een gesprek toe te voegen aan een doorlopend gesprek. Deze bug is opgelost. Meer informatie over het instellen van doorlopende gesprekken vind je in de handleiding.

🚀  Verbeteringen

• We hebben het ophalen van de rollen bij het overzicht van gebruikers geoptimaliseerd.
  • Er is een aanpassing gemaakt aan de mails die de Gesprekkenplanner verstuurd. Als een ouder/verzorger zichzelf nu voor een gesprek inplant krijgt deze een bevestigingsmail in plaats van een mail dat het gesprek gewijzigd is.