Inloggen als ouder

Deze handleiding gaat over het inloggen wanneer je al eerder een account hebt aangemaakt. Bijvoorbeeld om op een nieuwe telefoon in te loggen of wanneer je hebt uitgelogd bij de app. Wanneer je nog geen account hebt kan je deze handleiding volgen om een account te maken.

Als ouder kun je op twee manieren inloggen op de Klasbord Ouderapp. via de website en via de app. We leggen je uit hoe je dit doet.

Via de website

1. Je gaat naar de website.
  2. Er verschijnt een inlogvenster, waar wordt gevraagd om de schoolcode, de gebruikersnaam en het wachtwoord. De schoolcode heb je gekregen op de ouderbrief. De gebruikersnaam en het wachtwoord heb je zelf gekozen in het registratieproces.
  3. Klik op Inloggen.
  4. Je bent ingelogd en kunt aan de slag!

Via de app

1. Klik op aan de slag als Ouder

2. Kies voor Inloggen

3. Vul de organisatie code in en klik op verder
  4. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Inloggen

Je bent ingelogd en kunt aan de slag!

Het lukt me niet meer om in te loggen

Om in te kunnen loggen op Klasbord Ouderapp heb de volgende gegevens nodig:

• School/organisatie code
  • Gebruikersnaam
  • Wachtwoord

Wanneer je één van deze gegevens niet meer weet, kun je die via de app gemakkelijk opvragen.

Organisatiecode of wachtwoord vergeten

Ben je de organisatiecode vergeten? Klik dan op   Organisatiecode vergeten. Je kunt je e-mailadres invullen. Vervolgens wordt er op zoek gegaan naar de school of scholen waar jij een account hebt. Je ontvangt een e-mail met de schoolcode(s). Heb je binnen enkele minuten nog geen mail ontvangen? Probeer het dan opnieuw.

Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan op Wachtwoord vergeten. Je kunt je e-mailadres en de schoolcode invullen. Je ontvangt dan een e-mail om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Ook hier geldt: binnen een paar minuten nog geen mail ontvangen? Probeer het dan opnieuw.