Inloggen

Als ouder kun je op twee manieren inloggen op de Klasbord Ouderapp. via de website en via de app. We leggen je uit hoe je dit doet.

Via de website

1. Je gaat naar de website.
  2. Er verschijnt een inlogvenster, waar wordt gevraagd om de schoolcode, de gebruikersnaam en het wachtwoord. De schoolcode heb je gekregen op de ouderbrief. De gebruikersnaam en het wachtwoord heb je zelf gekozen in het registratieproces.
  3. Klik op Inloggen.
  4. Je bent ingelogd en kunt aan de slag!

Via de app

1. Download de Klasbord Ouderapp vanuit de appstore op je smartphone of tablet indien je dit nog niet gedaan hebt, of open deze.
  2. Je komt onmiddellijk in een inlogscherm. Ook hier wordt gevraagd om de schoolcode, de gebruikersnaam en het wachtwoord.
  3. Klik op Inloggen.
  4. Je bent ingelogd en kunt aan de slag!

Wachtwoord/schoolcode vergeten

Ben je de schoolcode vergeten? Klik dan op Schoolcode vergeten. Je kunt je e-mailadres invullen. Vervolgens wordt er op zoek gegaan naar de school of scholen waar jij een account hebt. Je ontvangt een e-mail met de schoolcode(s). Heb je binnen enkele minuten nog geen mail ontvangen? Probeer het dan opnieuw.

Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan op Wachtwoord vergeten. Je kunt je e-mailadres en de schoolcode invullen. Je ontvangt dan een e-mail om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Ook hier geldt: binnen een paar minuten nog geen mail ontvangen? Probeer het dan opnieuw.