Tijdlijnbericht opslaan als concept - maart 2022

✨ Nieuwe features

• Je kunt tijdlijnberichten nu opslaan als concept* waardoor je heel gemakkelijk een tijdlijnbericht op een later moment kunt publiceren. Meer informatie over de werking hiervan vind lees je in ons helpartikel: Tijdlijnbericht opslaan als concept
  • In de mobiele app is het notificatie instellingen scherm aangepast zodat het nog duidelijker is, welke instellingen je kunt maken.
  • Op veler verzoek hebben we de mededelingen dia van Infoscherm onder handen genomen. Met de nieuwe tekst editor ben je veel flexibeler en heb je meer mogelijkheden om je teksten op te maken zoals lettergroottes, kleuren, tabellen etc.

✅ Opgeloste problemen

• We hebben een probleem met de e-mail verificatie waarbij de gebruiker geen mail ontving opgelost.
  • In sommige gevallen was het niet mogelijk om een kalender item op te slaan. Dit is verholpen.
  • Het kon voorkomen dat de gebruiker een foutmelding kreeg tijdens het bekijken van groepen van voorgaande schooljaren. De hebben we opgelost.
  • Er zijn wat kleine bugs opgelost in Infoscherm.
  • In sommige gevallen was het voor een gebruiker niet mogelijk om een groep te bewerken via de mobiele app. Dit resulteerde in een foutmelding. Dit is aangepast zodat de foutmelding niet meer voorkomt.

🚀 Verbeteringen

• We hebben een verbetering gemaakt aan de notificaties waardoor de kans op eventuele fouten bij het ontvangen bij van een notificatie wordt verkleind.
* Deze functie is alleen beschikbaar voor klanten met een Plus of Plus proef editie