Aan welke leerling zijn nog geen ouders gekoppeld?

Als beheerder van Klasbord Ouderapp wil je natuurlijk ook een overzicht hebben om te zien of ouders zich al aangemeld hebben bij Klasbord Ouderapp. Hieronder wordt in stappen uitgelegd hoe je dit overzicht maakt. Dit kan direct voor alle groepen of per groep. Deze stappen kunnen alleen door een beheerder uitgevoerd worden.

• Ga naar de Klasbord Ouderapp website: https://ouderapp.klasbord.nl/ en log hierin met je accountgegevens.
  • Klik op Beheer en kies voor Gebruikers. Het gebruikers scherm wordt getoond.
  • Binnen het gebruikers scherm klik je eerst op Filters tonen.
  • Klik nu op het vinkje Toon alleen kinderen zonder gekoppelde ouders/verzorgers.
  • Je heb nu een overzicht welke ouder zich nog niet heeft gekoppeld.

Via Ouderbrieven

Er is nog een andere manier om te zien of een ouders/verzorgen zich gekoppeld heeft aan zijn/haar kind. Zie hieronder de stappen die je hiervoor kan volgen.

• Ga naar de Klasbord Ouderapp website: https://ouderapp.klasbord.nl/ en log hierin met je accountgegevens.
  • Klik op Beheer en kies voor Ouderbrief genereren. Het Ouderbrieven scherm wordt getoond.
  • Vink Toon alleen kinderen zonder gekoppelde ouders/verzorgers aan.
  • Je heb nu een overzicht welke ouder zich nog niet heeft gekoppeld. Je kan nu ook meteen de ouderbrieven uitdraaien voor deze ouders.