Een tijdlijnbericht inplannen

Het is mogelijk om in Klasbord Ouderapp ervoor te kiezen dat een bericht op een specifiek moment geplaatst wordt. Zo kan je een bericht alvast voorbereiden en zorgen dat deze op het juiste moment voor de ouders zichtbaar is.

Het inplannen van tijdlijnberichten is alleen mogelijk in de betaalde versie van Klasbord Ouderapp.

Tijdlijnbericht inplannen

• Ga naar het scherm Tijdlijnbericht maken in de mobiele app of het webportaal.
  • Maak het bericht.

• Klik op Volgende.
  • Kies in het volgende scherm of je het bericht nu wilt plaatsen, wilt opslaan als concept of wilt plannen voor later.
  • Wanneer je kiest voor Plannen voor later kan je de datum en tijd selecteren wanneer het bericht gepubliceerd moet worden.

webversie:

Bericht bewerken
Een ingepland bericht is net als andere berichten te bewerken. Je kan op bewerken klikken en foto's toevoegen of verwijderen, de groep(en) aanpassen en de tekst bewerken. Ook kan je ervoor kiezen om het bericht op te slaan als concept, het moment dat het bericht gepubliceerd moet worden aanpassen of het bericht direct plaatsen.