Groepen volgen - februari 2023

✨ Nieuwe features

• Het is vanaf nu mogelijk voor medewerkers om groepen te volgen waar ze geen lid van zijn. Zo kan bijvoorbeeld de leerkracht van groep 3A ook meelezen op de tijdlijn van groep 3B zonder dat ze aan de groep gekoppeld hoeft te worden. Het is alleen mogelijk om groepen te volgen wanneer de beheerder dit heeft ingeschakeld in de instellingen. Daarna kan per groep gekozen worden of het mogelijk is om deze groep te volgen of niet. Als medewerker kies je zelf welke groep je wilt volgen en welke niet. Het is ook mogelijk om volgers toe te staan om tijdlijnberichten te laten plaatsen, deze optie hebben we nog niet standaard beschikbaar gemaakt. Je kan deze optie aanvragen bij onze servicedesk via de ondersteuning knop.

Meer informatie over het volgen van groepen:
    Mogelijk maken dat groepen gevolgd kunnen worden
    Groepen volgen
    Instellen dat collega's jouw groep mogen volgen

✅ Opgeloste problemen

• Bij sommige gebruikers (voornamelijk gebruikers met een Samsung toestel) was het mogelijk dat de app niet normaal opstartte. Ze zagen alleen een Klasbord Ouderapp logo en een wit of zwart scherm. We hebben aanpassingen gemaakt om dit scenario te voorkomen.
  • Als er in Klasbord Ouderapp handmatig een gebruiker werd verwijderd uit een groep, die origineel was aangemaakt door de MOO sync, kon de MOO sync deze relatie niet herstellen. We hebben aanpassingen gemaakt zodat de MOO sync dit wel kan herstellen, aangezien MOO leidend is.

🚀  Verbeteringen

• Er is een update gedaan aan het platform achter het webportaal.