Meerdere gezinsleden koppelen aan een leerling

Stel: de ouders van een kind zijn gescheiden, of een kind wordt (deels) opgevoed door de grootouders. Wat zou het dan handig zijn om meerdere gezinsleden aan een leerling te kunnen koppelen en dat kan!

Meerdere gezinsleden koppelen aan een leerling

  1. Om zich te kunnen registreren en aan de slag te kunnen met de Klasbord Ouderapp krijgen ouders een ouderbrief van de school. 
  2. In deze brief staan de activatiecode en een link. De ouders dienen de link te volgen en zich te registreren met behulp van de code. Ze worden zo automatisch aan hun kind gekoppeld. 
  3. Meerdere ouders/verzorgers kunnen een account gebruiken, hiervoor kan telkens dezelfde brief en dus ook dezelfde activatiecode gebruikt worden. Let op: ze dienen allemaal wel een eigen account aan te maken.

Oudergesprekken

De volgende vraag is dan natuurlijk: Hoe werkt dit met oudergesprekken?

  1. Plan een gesprek in; de gespreksronde is altijd automatisch gericht aan beide ouders. 
  2. Klik op het juiste veld en wijzig dit indien nodig naar enkel de vader of moeder.
  3. Wil je met beide ouders apart een gesprek inplannen? Voeg dan een nieuw gesprek toe en voer de voorgaande stap opnieuw uit.
Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.