Gesprekken plannen en ouders uitnodigen

Op de pagina Gesprekken kun je oudergesprekken plannen en ouders hiervoor uitnodigen. Afhankelijk van je keuzes kun je ouders uitnodigen op een door jouw gewenst tijdstip of de ouders zelf een moment laten kiezen. Als medewerker kun je de gesprekken van jouw groep inzien en beheren. 

Let op: Gesprekken plannen is alleen beschikbaar in de plus-versie van Klasbord Ouderapp

Dit is een overzicht van de op dat moment actieve, geplande of voorbereide gespreksrondes. Met het drop-down menu naast de zoekbalk kan de lijst gefilterd worden op de status van de gesprekken. 

Een nieuwe gespreksronde aanmaken 

Voeg de data toe waarop je de gesprekken wil voeren. Geef een datum inclusief begin- en eindtijd, medewerker en locatie op. 
De gesprekken worden automatisch ingepland aan de hand van de duur van het gesprek en de pauze. Dit houdt in dat als je onder het kopje Gespreksdata tussen 14:00 en 15:00 gesprekken aanmaakt met een totale duur van 15 minuten (10 minuten gesprek met 5 minuten pauze), er in totaal 4 gespreksmomenten worden ingepland. 
Onder Gespreksdata doe je het volgende: 
  1. Vul de inschrijvingsperiode in. 
  2. Vul de datum in waarop de uitnodiging moet worden verstuurd in. 
  3. Vul de datum in waarop de inschrijvingsherinnering moet worden verstuurd en hoeveel uur van tevoren de gespreksherinnering moet worden verstuurd. 
  4. Wil je een extra gesprek inplannen voor een leerling? Klik dan op de knop Gesprek toevoegen. Het is alleen mogelijk om nieuwe gesprekken toe te voegen op momenten dat er nog geen andere gesprekken plaatsvinden, en er nog geen gesprek is gepland met de ouders/verzorgers van de desbetreffende leerling deze gespreksronde. 
Als je een gespreksronde hebt gemaakt ziet dat eruit zoals onderstaande afbeelding:


Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.