Meerdere gezinsleden koppelen aan een leerling

Als bijvoorbeeld de ouders van een kind zijn gescheiden, of een kind wordt (deels) opgevoed door de opa en oma, kun je meerdere gezinsleden aan een leerling koppelen. 

Meerdere gezinsleden koppelen aan een leerling

  • Om je te kunnen registreren en aan de slag te kunnen met de Klasbord Ouderapp heb je als ouder een ouderbrief van de school gekregen.
  • In deze brief staan de activatiecode en een link. Je dient de link te volgen en je te registreren met behulp van de code. Je wordt zo automatisch aan je kind gekoppeld. 
  • Meerdere ouders/verzorgers kunnen een account gebruiken. Zo kan dezelfde brief en dus ook dezelfde activatiecode gebruikt worden. Let op: Iedereen moet een eigen account aanmaken. Hoe je dat doet, lees je in het artikel Starten met Klasbord Ouderapp als ouder.

Oudergesprekken

De leerkracht kan bepalen welke ouder(s) voor het gesprek worden uitgenodigd. 
De standaardinstelling is dat het gesprek met beide ouders plaatsvindt. De leerkracht kan ook instellen dat het gesprek met een van de ouders plaatsvindt. Indien er met de andere ouder ook een gesprek moet worden ingepland kan de leerkracht een aparte afspraak inplannen. 

Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.