Ik ontvang geen notificaties op mijn Android toestel van Oppo

In de app Klasbord Ouderapp kun je instellen waarvoor je notificaties op je toestel wil ontvangen. Maar op je toestel moeten de instellingen ook kloppen zodat het toestel de inkomende notificaties niet blokkeert.

LET OP: dit helpartikel is geschikt voor de Oppo-toestellen.  Klik hier om de instellingen te maken voor een Samsung toestel of hier om de instellingen te maken voor een ander merk.

• Sluit de Ouderapp en open de instellingen op je Oppo-toestel
  • Scroll naar beneden naar App-beheer:

• Klik op App-lijst:

• Scroll naar beneden bij de instellingen tot je Klasbord Ouderapp ziet staan; klik daar op:

• Klik op Meldingen beheren:

• Controleer of Meldingen toestaan hier is aangevinkt:

• Ga terug naar het vorige scherm.
  • Klik op Accuverbruik:

• Controleer of hier zowel Voorgrondactiviteit toestaan als Activiteit op achtergrond toestaan zijn aangevinkt: